IMX DataSystems

 

IMX DataSystems - www.imx.dk  - Strandgade 70.1 - Dk-1401 København K - Telefon 32941318 - e-mail: salg@imx.dk - Cvr/SE nr. 28 33 11 85

 

 

 

IMX DataSystems

– Ny IBM ”SKI leverandør”

Vi er udvalgt leverandør på en SKI-aftale og har mulighed for at levere ”IBM Workstations, Servere og Storage til din organisation uden, at vi først skal gennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder. SKI har allerede gennemført et EU-udbud på vores område.

Som udvalgt leverandør lever vi op til en række pris, kvalitets- og miljøkriterier, som SKI har opstillet i forhold til det givne udbud.

Du kan kontakte os direkte på tlf.: 32941318.

 

 

 

 

”IMX datasystems er blevet udnævnt til SKI leverandør af IBM  Workstations, Servere og Storage til det offentlige marked”.

 

 

Grønne produkter fra IBM.

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har indgået en række rammeaftaler med IBM om levering af systemløsninger, SW licenser, Datamater m.m. Dermed er IBM kvalificeret som leverandør til det offentlige på alle primære områder.

 

IBM har i dag et samarbejde med SKI, IT-Brancheforeneingen og El-sparefonden omkring en kampagne for at nedbringe energiforbruget for computere og computerskærme, ligesom vi kan tilbyde en miljørigtig bortskaffelse af brugt udstyr.

 

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har indgået en række rammeaftaler med IBM om levering af systemløsninger, SW licenser, Datamater m.m.