IMX DataSystems

 

IMX DataSystems - www.imx.dk  - Strandgade 70.1 - Dk-1401 København K - Telefon 32941318 - e-mail: salg@imx.dk - Cvr/SE nr. 28 33 11 85

 

 

 

IMX DataSystems

– Ny Fujitsu ”SKI leverandør”

Vi er udvalgt leverandør på en SKI-aftale og har mulighed for at levere ”Fujitsu PC'er, Workstations, Notebook, Servere og Storage til din organisation uden, at vi først skal gennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder. SKI har allerede gennemført et EU-udbud på vores område.

Som udvalgt leverandør lever vi op til en række pris, kvalitets- og miljøkriterier, som SKI har opstillet i forhold til det givne udbud.

Du kan kontakte os direkte på tlf.: 32941318.

 

 

 

 

”IMX datasystems er blevet udnævnt til SKI leverandør af Fujitsu PC'er, Workstations, Notebooks, Servere og Storage til det offentlige marked”.

 

 

Grønne produkter fra Fujitsu (Tidl. Fujitsu Siemens Computers).

Fujitsu Technology Solutions har haft miljøet i fokus de sidste 20 år og er den eneste PC producent på markedet, der siden 1994 med sin første svanemærket PC, har været i stand til at levere svanemærkede produkter.

 

Det gør, at de grønne IT løsninger fra Fujitsu Technology Solutions, lige fra servere til klienter, endnu mere interessante, både for store og små organisationer.